SportMix

Brdo 44
5230 Bovec
031 706 111
05 3896 206
[email protected]

Nastanitve

WiFi

Apartma Jutranji svit ★★★★

60 m² (3+2 oseb)

Velik in udoben apartma s 4 zvezdicami je kot nalašč za počitniško razvajanje. Opremljen in prijeten je enako kot vsak udoben dom. Svetlo pohištvo in veliko naravne svetlobe ustvarja še prav posebej dobro počutje. Na terasi s stoli in mizo se boste lahko predajali soncu in razgledu na okoliške hribe.

Prikaži podrobnosti

Apartma Večerna zarja ★★★★

75 m² (3+2 persons)

Velik in udoben apartma s 4 zvezdicami je kot nalašč za počitniško razvajanje. Opremljen in prijeten je enako kot vsak udoben dom. Svetlo pohištvo in veliko naravne svetlobe ustvarja še prav posebej dobro počutje. Na terasi s stoli in mizo se boste lahko predajali soncu in razgledu

Prikaži podrobnosti

Apartma Opoldansko sonce ★★★

30 m² (2+2 oseb)

Apartma Opoldansko Sonce manjši, a nič manj udoben in prijeten. Ravno pravi je za dva, ki si želita pravega oddiha. Ima sodobno opremo in lep dizajn. Uživanje na terasi pa bo pika na i vašemu počitniškemu razvajanju.

Prikaži podrobnosti

Soba Mesečina ★★★

12 m² (2 oseb)

Sobi sta prijetni in urejeni. Imata lep dizajn in sta sodobno opremljeni. Kljub preprostosti nudita zadostno udobje za dobro počutje. Pred sobama je čudovit vrt, kjer si boste lahko na ležalniku dodobra odpočili.

Prikaži podrobnosti

Soba Severnica ★★★

12 m² (2+1 oseb)

Vrt pred vhodom vas bo preprosto razveselil.

Prikaži podrobnosti

Apartma Drežnica ★★★

74 m² (4 osebe)

Apartma se nahaja v idilični vasici Drežnica pod Krnom, 26km iz Bovca. Peš so dostopna izhodišča za pohode in naravne znamenitosti kot so Koseška korita, Krn, slapove… Na dlani so večji kraji Tolmin, Kobarid in Bovec (ne več kot 30min z avtom), tako pa tudi velika izbira različnih daljših in krajših izletov in aktivnosti. Apartma je del samostojne hiši, v treh etažah, zgrajen 2015, ponaša pa se s čudovito in veliko pokrito teraso.

Prikaži podrobnosti